trofi-pack-van-der-helm-slide

slide

Logistieke proces

Douane formaliteiten

arrow
van-der-helm-douane
Sinds 1936

VAN DER HELM AGF 

In 1936 werd het familiebedrijf Van der Helm opgericht. Sinds die tijd verzorgt van der Helm logistieke diensten zoals transport, douaneformaliteiten en warehousing voor uiteenlopende bedrijven. Van der Helm heeft zich gespecialiseerd in tanktransport, bulktransport, containervervoer, luchtvracht, zeevracht en (droge) opslag. Is er een complex vraagstuk? Van der Helm heeft meer dan 80 jaar ervaring, al vele situaties meegemaakt en problemen opgelost. 

In 2017 is een team met ervaren AGF specialisten opgericht om ook klanten te kunnen ontzorgen op het gebied van groeten en fruit (waaronder exoten).

Van der Helm AGF is geboren!

Van der Helm AGF is gevestigd in het pand van Trofi Pack B.V. Waar nodig gaan de organisaties een partnership aan voor hun klanten en verzorgt Van der Helm AGF daar naar gehele tevredenheid de douaneformaliteiten en het logistieke proces voor. 

Het faciliteren van zeevracht, luchtvracht en wegtransport is dagelijkse business voor ons. We hebben de beschikking over een douane-entrepot en we zijn een erkende KCB-keurlocatie, waarmee alle douane- en keurformaliteiten worden aangeboden, net als Stop & Go Crossdocking.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden bespreken.

Contact opnemen

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Offerte aanvragen

Vul uw contactgegevens in

Onze missie als logistiek Dienstverlener

Van der Helm AGF werkt met het Europese douane computersysteem. Het zorgt ervoor dat aangiften voor export, import en transit zendingen elektronisch worden verwerkt. Wij zorgen ervoor dat uw douanedocumentatie in orde wordt gemaakt, waaronder een douane invoerdocument of MRN document voor transport. Voor importeurs in Nederland treden wij op als directe vertegenwoordiger. 

Bent u een importeur en niet in Nederland gevestigd? Als u een btw-nummer heeft in een ander EU-land dan Nederland, dan kan Van der Helm AGF ook als beperkt vertegenwoordiger optreden. 

U kunt bij ons terecht voor: 

import
Import

Import

export
Export

Export

doorvoer
Doorvoer

Doorvoer

keuringen
Keuringen

Keuringen

klanten import
Stop & Go

Stop & Go

transport
Transport

Transport

keuringen
Oorsprong documenten

Oorsprong documenten

doorvoer
Crossdocking

Crossdocking

klanten import
Directe en indirecte vertegenwoordiging

Directe en indirecte vertegenwoordiging

van-der-helm-jouw-wens-centraal

Jouw wens centraal

Waar liggen de uitdagingen in jullie organisatie? We hebben het tot onze prioriteit gemaakt om de logistieke behoefte van onze partners op het gebied van AGF goed in kaart te brengen. Door de business te begrijpen, jarenlange ervaring en persoonlijk contact zijn we in staat de juiste oplossingen te realiseren op het gebied van logistiek en douane.

Jouw organisatie
Title img

Jouw organisatie

We brengen jouw wensen en behoeften in kaart.

Oplossing op maat
Title img

Oplossing op maat

Met elkaar zoeken we efficiƫnte en effectieve logistieke oplossingen.

Certificaten

trofi-pack-iso
trofi-pack-gmp
trofi-pack-fenex
trofi-pack-brc
trofi-pack-aeo

Servicegericht

De missie van Van der Helm AGF is een dienstenpakket aanbieden dat een totaaloplossing is op het gebied van transport en logistiek. Wij willen uw logistieke proces verbeteren zodat alles vlot verloopt. U hoeft zich bij ons geen zorgen meer te maken over onder andere de douaneformaliteiten, maar u kunt zich richten op uw core business. 

Van der Helm AGF werkt vanuit het oogpunt dat elke organisatie uniek is. In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw prioriteiten. Het persoonlijke contact zorgt ervoor dat wij uw organisatie goed leren kennen en uw wensen en behoeften kunnen omzetten naar effectieve en efficiënte logistieke processen. 

Wij vinden het belangrijk om servicegericht te werken. Van der Helm werkt met personeel dat jarenlange ervaring heeft in het vakgebied. Onze kennis zorgt ervoor dat wij de complexe logistieke problemen voor u oplossen. 

Contact

T +31(0) 174 266 161 
E perishables@vdhelm.com

POST(KOERIERS) + LADEN & LOSSEN CHAUFFEURS

Van der Helm AGF BV
Harnaschdreef 12
2635 BT Den Hoorn (ZH)

Klik hier voor de route

BEZOEKADRES

Navigeer naar onze buren PostNL
Heernesse 10
2635 DK Den Hoorn (ZH)

Klik hier voor de route

POSTADRES

Van der Helm AGF BV
Harnaschdreef 10
2635 BT Den Hoorn (ZH)

T  +31(0) 174 266 161 
E perishables@vdhelm.com

Van der Helm AGF is gevestigd in het pand van Trofi Pack BV

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 80765726
BTW-nummer: NL861792099B01

van-der-helm-servicegericht

Copyright © 2024 Van der Helm AGF | Privacy | Cookies

Designpro.nl | Z-IM